Skal jeg købe brugt eller ny bil?

Beregn billån

Har din gamle bil efterhånden aftjent sin værnepligt, og er det tid til at investere i en ny? Så opstår følgende spørgsmål ofte: Skal jeg købe en spritny, eller måske en brugt? Her oplister vi fordele og ulemper ved begge løsninger, og viser dig samtidig hvor let du optager et nyt billån.

Køb af brugt bil er ofte billigere – men…

For de fleste kommer det næppe som en overraskelse, når vi siger, at man ofte kan købe mere bil for pengene, når man køber brugt. Men du skal i så fald også huske på, at når du køber en brugt bil, så køber du også et køretøj, som ofte har mange kilometer på landevejene bag sig. Derfor er det vigtigt, at du sikrer dig, at bilen er i god stand. Ellers risikerer du, at det bliver dyrt i sidste ende.

Find det bedste billån

Uanset om du vælger at købe ny eller brugt bil, så skal der ofte et lån til. Derfor – Beregn billån i dag, og find dermed frem til det mest attraktive af slagsen. Erfaringer viser, at hvis man beregner og sammenligner lån, inden man optager dem, så får man ofte barberet en stor del af lånets rente og ÅOP af. Og det er jo ikke så skidt endda.

En ny bil er ofte billigere i drift

Hvor fordelen ved at købe brugt bil som nævnt er den lavere pris for bilen, så er fordelen ved at købe en ny bil, at den ofte er langt billigere i drift. De nyeste biler på markedet kører således længere på literen, og samtidig er de også typisk i meget bedre stand, og skal derfor sjældnere forbi mekanikeren.

Det kan ofte være yderst omkostningstungt at lægge et smut forbi autoværkstedet. Så gør op med dig selv, hvad der tiltaler dig mest: at købe en brugt og billig bil, som dog muligvis skal til reparation oftere, eller om du vil lægge et større beløb for en spritny af slagsen, som dog så er billigere i drift.

Billån fås i alle prisklasser

Det er værd at vide, at du på internettet kan finde tilbud på billån i alle prisklasser. Du kan derfor sagtens optage et billigt billån til 20.000 kroner eller derunder, såvel som et stort et af slagsen til 150.000 kroner.

Husk blot følgende: Du skal kreditgodkendes, og din ansøgning foretages let via dit NemID. Og husk også, at du bør gå efter det billån, der har den laveste rente, ÅOP, og som tilbyder dig fleksibel tilbagebetaling. Held og lykke med din nye firehjulede partner.